Surse din comunitatea siriană de opoziție din România afirmă că ambasadorul sirian la București, Walid Othman, împărtășește soarta ginerului său, Rami Makhlouf – vărul lui Bashar al Assad – fiind arestat la domiciliu din ordinul liderului de la Damasc.

Walid Othman s-a dus la Damasc pentru o conferință privind reconstrucția Siriei. Cu un an în urmă, 120 de companii din România au fost anunțate la Conferința pentru Reconstrucția Siriei organizată de Ambasada siriană la București.

Anul acesta, la Damasc International show, tot pentru reconstrucția Siriei, se aștepta participarea a 250 de companii din România. Însă, doar ambasadorul Siriei la București, Walid Othman, și vreo șase oameni de afaceri sirieni, care încă sunt de partea regimului, au participat la eveniment în capitala Siriei.

Numai că toată delegația a fost oprită de către regimul Assad să se întoarcă la București. După câteva zile, oamenilor de afaceri li s-a permis plecarea, dar fără ambasador, spun surse din comunitatea siriană din România.

mai mult la :  newsweek.ro

Lasă un răspuns